Krakeel

Vriendelijk verzoek/wens aan het begin van het nieuwe jaar 2012.

Als volkstuinvereniging zijn we hier in Hoogeveen omringd met vele hobbyisten- verenigingen. Zo staan er in de Gemeentegids van 2012 een diversiteit aan verenigingen. Als u de gids eens doorbladert zal het aantal al gauw enkele honderden zijn.

Voor ons als tuinders zijn paardensportverenigingen een belangrijk gegeven. Naast de 6 genoemde paard-en ruiterverenigingen zijn er nog een behoorlijk aantal particulieren die als hobby een paar pony’s of paarden bezitten. Een aantal van deze verenigingen en particulieren brengen ons PAARDENMEST.

Zoals u heeft kunnen zien hebben we aan het Krakeel twee
en aan de Coevorderstraatweg één mestvaalt aangelegd.
In de aangegeven periode waarin paardenmest gestort mag worden, wordt er een aantal keren per week deze voor ons zo nuttige mest, gestort. Soms, binnen één dag is de mest door een aantal tuinders al verspreid over hun tuinen.

Dat is uiteraard geweldig, maar we zijn met ruim 120 leden op het complex. Vele, van de meer dan 120 leden, zitten in het arbeids-
proces en hebben alleen in de avond en weekenden gelegenheid om ook een paar kruiwagens mest op te halen.

Mijn verzoek en wens voor dit nieuwe jaar aan u allen is ook : denk ook eens aan u mede-tuinder die nog geen tijd of gelegenheid heeft gehad om mest te kruien.
Laten we ook hierin solidair zijn, ……………. samen delen!

Gerrit van Dalsem
Complexbestuurder Ons Domein Krakeel.

Volkstuinvereniging Ons domein Hoogeveen, Volkstuin Hoogeveen, Volkstuinvereniging Hoogeveen, moestuin Hoogeveen, tuinieren Hoogeveen, tuintje huren Hoogeveen, tuin huren Hoogeveen, groenten vebouwen, fruit telen, Volkstuinencomplex Hoogeveen, locatie de weide, locatie krakeel, complex de weide, complex krakeel